Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

O nama


Ovlašteno dimnjačarsko poduzeće za održavanje ventilacija kuhinjskih napa, filtera, ventilatora, dimovodnih objekata, postrojenja za loženje, termomehaničkih mjerenja dimnih plinova te izdavanje stručnih dimnjačarskih nalaza i atesta o ispravnosti

DIMOPROMET posluje od 1990. godine te je osnovano kao društvo sa ograničenom odgovornosti.

Zahvaljujući našim vjernim i zadovoljnim klijentima, proširili smo posao. Vrhunskim majstorima zaposlenima u našem poduzeću i prateći tehnologiju vezanu uz dimnjačarstvo, postali smo jedna od vodećih dimnjačarskih poduzeća u Hrvatskoj.

Danas poduzeće DIMOPROMET d.o.o. zapošljava 18 djelatnika i koristi najmoderniju opremu (za obavljanje dimnjačarskih poslova), te tehnologiju za pregled i ispitivanje ispravnosti dimovodnih kanala, postrojenja za loženje, termotehničko mjerenje i analizu dimnih plinova, kuhinjskih napa, ventalacijskih kanala, filtera, ventilatora i sl.

Poduzeće DIMOPROMET d.o.o. ovlašteno je za izdavanje stručnih dimnjačarskih nalaza - atesta o ispravnosti ložišta, ventilacionih kanala, kuhinjke ventilacije i dimovodnih kanala što je vrlo bitno ako želite priključiti plinsko ložište u svoj dom ili poduzeće, jer vam je taj nalaz potreban kao dokaz o ispravnosti za Gradsku plinaru koja taj isti plin i isporučuje.

Za ovlaštenog dimnjačara nazovite na naše telefone.

Ovlašteni dimnjačari su dužni pridržavati se cijena navedenih na ovim stranicama, te snositi svaku odgovornost na svom radnom terenu.


OVLAŠTENI DIMNJAČARI DIMOPROMETA d.o.o.